21:54 / 24.10.2021 Пресс-релизы

Лото Максима: короткий шлях до джекпоту

Тисячі прихильників Лото Максими щодня купують білети та виграють призи різноманітних категорій. Ця гра впевнено зайняла свою нішу в лотерейному світі в Україні. Лотерея Лото Максима – наймолодша в родині УНЛ, її історія починається з 2008 року. Свою популярність серед гравців вона здобула завдяки своїй простій формулі 5 з 45 та частим виграшам головного призу.

Що можна виграти в Лото Максима

Шанс виграти головний приз становить 1:1 221 759. Це найкраща можливість зірвати джекпот серед лотерей в Україні.

Вже протягом 2021 року троє гравців виграли джекпот. Причому призери досить різні: від новачка, який вперше заповнив лотерейний білет за 10 гривень, до професіонала, котрий кілька місяців грав в системну гру.

В Лото Максима головний приз – накопичувальний, тобто він зростає після кожного розіграшу. Коли джекпот зривають, приз стартує з 500 000 гривень. Зазвичай приз встигає вирости до 2 – 2,5 млн гривень, поки його хтось виграє.

Які виграші в Лото Максима:

  • 5 вгаданих номерів – джекпот
  • 4 – 5-8 тисяч гривень
  • 3 – 150-200 гривень
  • 2 – 15 гривень.

Суми виграшів в лотереї – змінні та залежать від кількості ставок і призерів.

Системна гра: як підвищити шанси на виграш

Серед призерів УНЛ, які грають в системну гру, частіше трапляються гравці саме в Лото Максима. Система – перевірений спосіб збільшити шанс на виграш. Пояснюється це наступним чином: коли визначають додаткові числа в лотереї або заповнюють більше комбінацій за певною формулою, збільшується кількість можливих варіантів, а це підвищує шанси на випадання виграшних кульок. Додатковий набір чисел поступово наближає гравця до омріяного великого виграшу.

Існують два види: повна і неповна системи. Повна система в лотереї – це розгорнута ставка, в яку гравець залучає більшу кількість номерів, ніж їх випадає в лототроні. Тобто в білеті зазначають від 6 до 12 номерів. В результаті гравець гратиме всіма наборами з 5 чисел, утвореними з цих номерів (в одній розширеній комбінації можуть випасти дві «четвірки», 7 «трійок» та 11 «двійок»). У такого підходу є один мінус – кошти, витрачені на купівлю таких лотерейних білетів. Річ у тім, що треба буде заплатити за всі наявні комбінації (від 6 до 792), що утворилися в результаті таких поєднань.

Головний плюс неповної системи – можна відкинути «непотрібні» комбінації, залишивши тільки декілька важливих, на думку гравця, наборів чисел. Спочатку обирають 10-20 чисел, з яких складають усі можливі комбінації. Потім за допомогою певних формул та кількох базових номерів скорочують кількість комбінацій в кілька разів. Таким чином при незначних витратах на купівлю білетів отримують результативну систему.

До речі, 8 джекпотів в Лото Максима вигравали за допомогою «системних» комбінацій.

В який спосіб грати – ваш вибір. Головне, правильно вибрати свою стратегію гри.