18:18 / 19.02.2019 Политика

Вибори-2012: ЦВК зареєструвала офіційних спостерігачів від федеративної республіки Німеччина

19 лютого відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук.

Комісія зареєструвала довірених осіб кандидата на пост Президента України Зеленського В.О. на чергових виборах Президента України у 146 територіальних виборчих округах.

Також зареєстровано довірених осіб кандидата на пост Президента України Данилюка О.В. у 15 територіальних виборчих округах.

Розглянувши відповідне звернення, Комісія зареєструвала 3 офіційних спостерігачів від Федеративної Республіки Німеччина на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Таким чином, станом на 19 лютого 2019 року Комісія зареєструвала 307 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Окрім того, Комісія затвердила форму і текст плакатів, що роз’яснюють порядок голосування на виборах Президента України та відповідальність за порушення законодавства про вибори Президента України.

Розглянувши подання суб’єктів подання кандидатур до складу окружних виборчих комісій з виборів Президента України про заміну їх членів, Комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 18 лютого 2019 року № 331.

Про це "Багнету" повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК.