17:18 / 11.12.2018 Политика

Члени ЦВК взяли активну участь у круглому столі "комунікації у виборчому процесі і прозорість адміністрування виборів"

У Києві відбувся круглий стіл "Комунікації у виборчому процесі і прозорість адміністрування виборів", організований Координатором проектів ОБСЄ в Україні. У заході взяли участь представники Центральної виборчої комісії, народні депутати України, міжнародні та вітчизняні експерти, а також представники громадських організацій. Учасники круглого столу обговорили шляхи підвищення довіри до виборчого процесу та органів адміністрування виборів, потреби та інструменти покращення комунікаційної політики ЦВК, а також проблеми просвіти виборців.

Зокрема, член Комісії Леонтій Шипілов виступив з доповіддю про діяльність ЦВК у сфері просвіти виборців, яка насамперед спрямована на покращення поінформованості громадян про їх виборчі права, а також виборчі процедури.

Своєю чергою член Комісії Світлана Кустова розповіла присутнім про плани ЦВК у сфері комунікацій, потенційні виклики та способи реагування на них. При цьому вона звернула увагу на необхідність створення довготермінової комунікативної стратегії, спрямованої на стратегічне планування і реалізацію як внутрішніх, так і зовнішніх комунікацій.  

Цей захід став частиною проекту, що реалізує Координатор проектів ОБСЄ в Україні за підтримки місії США при ОБСЄ та уряду Норвегії.

Про це "Багнету" повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК.                                                              

ТЭГИ: