17:23 / 28.11.2018 Политика

В АП відмовилися надати матеріали спецперевірки Ситника перед призначенням

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук 8 листопада надіслав звернення до Адміністрації президента щодо надання копій матеріалів спеціальної перевірки, яка проводилася до призначення Артема Ситника на посаду Директора антикорупційного бюро України.

Відповідь за підписом голови АП Ігоря Райніна потрапила до редакції ІНФОРМАТОРа.

У документі, датованому 26 листопада, повідомляється, що відповідно до закону “Про захист персональних даних”, поширення пресональних даних передбачає дії стосовно передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб’єкта персональних даних. А оскільки Ситник не працює в АП, запитувані персональні дані наданню не підлягають.

Нагадаємо, ГПУ перевірить Ситника щодо продажу незадекларованого майна у Криму. Перед призначенням на посаду директора НАБУ Артем Ситник сфальсифікував результати спеціальної перевірки. Також пeрeд призначeнням дирeктором НАБУ Ситник сім разів літав у Москву.

Теща директора НАБУ Артема Ситника ненавидить українців, Петра Порошенка вважає кровопивцею і заперечує присутність російської армії на Донбасі.