15:46 / 16.05.2016 Политика

Комісія зареєструвала народного депутата україни Білозір о.в. та призначила проміжні вибори народного депутата україни в ОВО № 23 (Волинська область)  на неділю, 17 липня 2016 року

16 травня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

Розглянувши відповідні документи, Комісія зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Білозір О.В., 1957 року народження, проживає в місті Києві, безпартійну, включену до виборчого списку ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА" під № 80, повідомляє прес-служба секретаріату комісії. 

У зв’язку з достроковим припиненням з підстав, передбачених Конституцією України, повноважень народного депутата України                   Єремеєва І.М., обраного в одномандатному виборчому окрузі № 23 (Волинська область), Комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в цьому виборчому окрузі на неділю, 17 липня 2016 року. При цьому взято до відома, що виборчий процес проміжних виборів народного депутата України в ОВО № 23 (Волинська область) починається з дня, наступного після дня опублікування цієї постанови.

Окрім того, у зв’язку із набранням чинності Закону України "Про державну службу",  Комісія внесла зміни до своєї постанови від 4 лютого 2016 року № 18 "Про штатний розпис Центральної виборчої комісії на 2016 рік".

На завершення засідання внесено зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою ЦВК від 6 вересня 2015 року № 230 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення та міста Києва), районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів".