21:13 / 23.06.2015 Политика

Олег Ляшко справді виконує все, що кажуть Яценюк і його фракція у ВР - Онищенко

Чимало хто з наших співвітчизників все мовлене Ляшком сприймає за «чисту монету»...

Він – один із тих народних обранців, про кого говорять чи не найбільше, позаяк і піарити себе вміє, й до епатажних вчинків схильний, й з телеекранів не злазить. А «крилаті фрази» цього добродія чого вартують? Про «скотиняку таку» вже й дітлахи нерідко повторюють.

Й найприкріше те, що чимало хто з наших співвітчизників все мовлене Ляшком сприймає за «чисту монету», вважає лідера радикалів  таким собі «своїм хлопцем»,  головним захисником пенсіонерів і зубожілих.

Та чи насправді такий він простий, чесний, непідкупний, принциповий і безкорисливий? Чи справді в заслугу можна поставити його фортелі (читай – провокації) в зоні проведення АТО, які становили загрозу а то й вартували життя нашим воякам…

Депутат Верховної Ради з групи «Воля народу» Олександр Онищенко добре знає про те, що насправді являє собою і радикал Олег Ляшко, і його покровителі, зокрема – Сеня Буковинський (прем’єр Арсеній Яценюк)…

Народний депутат переконаний: «вони, після Революції гідності просто ошукали тих, хто їм повірив і довірився, й прийшли з однією метою – робити те,, що робив Янукович та його оточення. Себто діяти за принципом: «Грабуй награбоване»… Й додає, що має документальні докази, наприклад, того, що фракція Народного фронту  брала участь в розкраданні продукції на Одеському нафтопереробному заводі..

Що ж до «людини з вилами»,  Олександр Онищенко переконаний, що Олег Ляшко повністю перебуває на утриманні прем’єра Арсенія Яценюка: «Народний Фронт підчепив «радикальний голубий вагон з таким самим голубим кондуктором і використовує його в своїх вузько меркантильних цілях, навіть у боротьбі з Президентом.

І дивно, що цього не помічають «зачаровані» популістом ні а виборці, ні колеги-депутати, хоча він ще й часто виступає як звичайний провокатор…

Олег Ляшко справді виконує все, що кажуть Яценюк і його фракція у ВР, він є їхнім рупором найчорнішого піару, він у них на утриманні.

А ще Ляшко тісно пов’язаний з… Опозиційним блоком, з яким нібито конфліктує.

Бо ж, якщо насправді придивитися за деякими депутатами  з фракції, котрою керує наш «герой»,  - спортовцями, представниками шоу-бізнесу тощо, зразу стає зрозумілим, хто за ними стоїть. А стоїть саме Опозиційний блок, від якого за список Ляшко отримав гроші й не малі.

Він узагалі грошенята любить, пожити на широку ногу. Тому-то має у власності декілька дорожезних джипів,  дач у найпрестижніших місцинах,не одне розкішне помешкання включно з недешевою нерухомістю в  Дубаї. А як літає за кордон? Дорогими чартерами або ж літаками все тих же покровителів.  Це що, все на зарплатню народного депутата?..

Ще не так давно Олег Ляшко виконував доручення лише однієї групи, й Коломойський був у нього ворогом, сьогодні вже й Коломойський йому платить. Головний радикал навіть їздив до Дніпропетровська на віче на підтримку Ігора Коломойського..

Як наголошує Олександр Онищенко, Ляшко сьогодні поводиться як звичайнісінька повія в середовищі олігархів.. І ті олігархи сьогодні мають величезний інтерес до Міністерства екології. Керівництво цим відомством Сеня Буковинський (Арсеній Петрович Яценюк) уже пообіцяв своєму протеже голові Радикальної партії Олегові Ляшкові. А останній цього навіть не приховує й не раз уже заявляв: "Це міністерство мені пообіцяли, я тепер туди. "

І як каже депутат Олександр Онищенко, головне завдання в Ляшка сьогодні – усунути нинішнього очільника Мінекології й очолити його самому або поставити свого чоловічка, який братиме участь у тих корупційних схемах, котрі спільно розробили радикал з вилами й очільник Народного фронту, керівник уряду Арсеній Яценюк. А схеми цілком «зрозумілі»: Держслужба з питань геології та надр видає ліцензії, які так потрібні Арсенію Петровичу.  Й суди скасували ті ліцензії що були видані компанії прибічників Януковича  «Ґолден Деррік» й повернули їх державі. Це – понад два десятки ліцензій, які є надто ласим шматком для сьогоднішніх корупціонерів від влади. Оце і є мета ЗАТ «Яценюк+Ляшко та інші» - підім’яти Міністерство екології та роздерибанити ці ліцензії…

Отакий він, нардеп Олег Ляшко, не білий і не пухнастий. І давно вже має платник податки і виборець запити: а чи потрібні нам такі «захисники» й чи не час притягнути до відповідальності й позбавити депутатського мандата тих, хто своїми корупційними діяннями, зрікся Революції гідності й дискредитує ідеали Майдану й прагнення українців жити по-новому, в країні, в котрій не буде місця корупційним схемам, успадкованим ляшками та яценюками від їхніх одіозних реґіональних попередників.

Свого часу видатний німецький письменник-гуманіст, Нобелівський лавреат Гайнріх Бьолль зауважив: «Якщо наша доба й вартує якогось окреслення, її варто назвати добою проституції. Й торгівля тілом – не найгірша з її версій».  То ж власне мусимо докласти всіх зусиль, щоби поменшало у нас у владних інституціях політичних повій на кшталт депутата з вилами Олега Ляшка…