14:33 / 06.02.2015 Политика

Народні депутати від фракції БПП продовжують допомагати військовим у зоні АТО

Народні депутати України від групи «УДАР» у фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Палатний та Валерій Іщенко відправили черговий транш гуманітарної допомоги бійцям підрозділу «Баркас» батальйону територіальної оборони №2606, який дислокується у районі села Трьохізбенка Луганської області.
 
Бійці АТО отримали додаткові бронежилети, захисне спорядження, нові комплекти зимової форми, а також біноклі та спеціальні жилети. Окрім того, Артур Палатний продовжує допомагати військовослужбовцям з Київської області, які отримали поранення в результаті проведення антитерористичних чи інших військових операцій. Для цих потреб народний депутат систематично перераховує свою заробітну плату на рахунок Благодійного фонду «Розвитку та захисту Київщини».

У свою чергу, днями в Борисполі активісти Київської обласної організації партії «УДАР» передали бійцям 1-го батальйону Нацгвардії України ім. Кульчицького мікроавтобус для потреб АТО. Ключі від Volkswagen Transporter передав голова Бориспільської міської організації «УДАРу» Ігор Левітас бійцю Нацгвардії із позивним «Американець». Найближчим часом авто з гуманітарною допомогою відправлять у зону АТО.

За словами очільника Київського обласного «УДАРу», голови депутатської фракції «УДАР» у Київській обласній раді Олега Велікіна, це вже не перший автомобіль, який «ударівці» передають українським військовим. «До збору коштів на потреби АТО долучаються як депутати місцевих рад, так і рядові партійці. Робота в тилу не стоїть на місці, а триває повним ходом. «УДАР» й надалі буде підтримувати наших хлопців у зоні бойових дій на Сході України», - наголосив він.

ТЭГИ: