12:12 / 17.04.2013 Политика

Ігор Єремеєв закликав депутатів об’єднатися і проголосувати за три законопроекти, які скасовують пенсійну реформу

 

У Верховній Раді сьогодні розглядають 3 законопроекти, які вносять зміни до ЗУ "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування". Позафракційний нардеп Ігор Єремеєв, виступаючи з трибуни, запропонував їх об’єднати і виключити з обговорення будь-який популізм.

«Сьогодні на порядку денному є 3 законопроекти, об’єднавши які можуть вирішити проблеми всіх 10 мільйонів пенсіонерів і тих людей, які виходять на пенсію», - зазначив  Ігор Єремеєв і закликав депутатів підтримати законопроекти Сергія Міщенка, Людмили Денісової та Володимира Литвина.

Також депутат нагадав, що декілька місяців тому на кожному мітингу усі політичні сили, які представлені у ВР, казали виборцям, що пенсійна реформа недолуга і її треба скасувати. Я більше, ніж впевнений, що 250 народних депутатів, які є в цьому залі, обиралися в одномандатних округах, і на кожній зустрічі казали, що Пенсійну реформу потрібно відмінити».

Єремеєв також наголосив, що не так давно міністр соціальної політики Наталія Королевська, виступаючи з телеекранів запевняла, що зробить зміни до пенсійної реформи: «Але на сьогоднішній день нічого в державі не відбувається. Всі, хто знаходяться в цьому залі, відповідають за 46 мільйонів українців. І не повинно бути політичних амбіцій, а треба об’єднатися  і проголосувати в першому читанні за ці законопроекти всім разом, незалежно від приналежності до більшості чи меншості. Треба прийняти цей закон і прозвітувати українському народові, що в цьому залі зібралися 450 депутатів, які пам’ятають, що вони обіцяли під час виборів».