08:28 / 04.02.2024 Политика

Путін уперше визнав проблеми росії на війні в Україні

Ілюстративне фото з відкритих джерел

російський диктатор володимир путін на форумі "Все для перемоги!" висловився про події, що відбувалися на Харківщині після відходу звідти російських Збройних сил.

За словами російського лідера, йому боляче говорити про те, що відбувалося в той час. Про це повідомляють пропагандистські видання.

"Коли у нас підрозділи з Харківської області відійшли, ми ж знаємо, що там діялося, що робили ці нелюди. Тільки неонацисти так можуть чинити. Ось у чому вся справа, ось з ким ми маємо справу", – заявив володимир путін.

На думку путіна, переважна частина росіян налаштована допомогти населенню Донбасу, не бажаючи "кидати людей під колеса неонацистів". 71-річний диктатор заявив, що на одній із ділянок "Спеціальної воєнної операції" – складна ситуація, пов'язана з безпілотними літальними апаратами. "Ось зараз тільки вранці розмовляв із Генштабом: на одній із ділянок, звичайно, складність ситуації пов'язана якраз із безпілотними літальними апаратами", – сказав путін.

Очільник Кремля зазначив, що робить висновок про важливість безпілотних апаратів із щоденних контактів із військовослужбовцями, які перебувають на передовій. За словами путіна, росії слід прикривати свої кордони, а також цивільні об'єкти та інфраструктуру.

Також диктатор цинічно заявив, що "Збройні сили України (ЗСУ) завдають ударів по мирним жителям, щоб спровокувати Росію на дзеркальні дії".

Підготував: Сергій Дага