00:01 / 18.01.2024 Политика

Трамп отримав питання від Володимира Зеленського

У відповідь на слова Дональда Трампа про те, що він швидко завершить війну в Україні, український президент поставив зустрічне запитання: що робитиме Трамп, якщо головний рашист після України не зупиниться, передає Інтерфакс-Україна.

"Дональд Трамп сказав: "я можу зупинити війну, я сяду з Путіним і Зеленським за стіл"... Я не бачив цього відео, але я так розумію, що була якась конференція, і він сказав, що, якщо Путін не зупиниться, то він (Трамп) передасть більше озброєння Україні. Якщо ж Україна не зупиниться, то забере якісь запаси...

Навіть якщо Трамп нас не підтримує, уявімо, що ми не погодимося віддати наші території, тоді Дональд Трамп припинить допомогу нам і Путін, скажімо, окупує нас через певний період.

Тоді запитання, що робитиме Трамп після цього, якщо після України Росія окупує країну НАТО.

Тобто, він вирішив, що, якщо не заморожувати конфлікт, якщо дозволити Путіну зайти повністю в Україну, тоді він зупиниться. Але Путін не зупиниться. То що робитиме Дональд Трамп у США після цього? Тому що в такому разі це означає, що Європа програла і втратила найбільшу і найпотужнішу армію в Європі, тому що вона втратила Україну", - сказав Зеленський.

Повідомили: Ніна Петрович