20:39 / 02.01.2024 Политика

У владних кабінетах задумалися про зміну формату телемаратону

Телеканали розглядають можливість зміни формату телемаратону "Єдині новини" через певні зміни у суспільстві та економіці.

Як розповів у інтервʼю Міністр культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв, телемаратон "Єдині новини" виявився дієвим інструментом для подання оперативної інформації громадянам. Відсутність рекламних надходжень та необхідність швидкого поширення важливої інформації змусили телеканали спільно працювати над проєктом. Проте зміни в житті країни призвели до перегляду формату та цілей телемаратону. Зараз, коли економіка відновлюється, з'являються рекламодавці, а медійна ситуація вдосконалюється, телеканали розглядають можливість змінити формат "Єдиних новин".

Міністр наголосив, що для телеканалів важливо вносити нові форми та формати, щоб відповідати змінам у суспільстві та задовольняти вимоги глядачів.

Він висловив переконання, що пропозиції зі зміни формату "Єдиних новин" будуть вивчені найближчим часом, можливо, з консолідованим рішенням ключових телерадіоорганізацій.

Підготувала: Ніна Петрович