11:02 / 06.09.2022 Политика

У Кремлі знову висунули вимоги для зустрічі путіна і Зеленського

Фото: путін і Зеленський /з відкритих джерел

У Кремлі заявили, що наразі мова про зустріч президентів рф і України володимира путіна і Володимира Зеленського не йде. Для цього нібито потрібен фундамент домовленості.

Про це заявив прес-секретар президента рф дмитро пєсков, повідомляє видання "РІА Новини".

"Щодо зустрічі путін-Зеленський, то тут нічого не змінилося. Зустріч заради зустрічі нікому не потрібна. Для того, щоб така зустріч могла відбутися і щоб сама ідея такої зустрічі була на порядку денному, потрібно зробити роботу і побудувати фундамент тих домовленостей, які можна зафіксувати на найвищому рівні. Про це (зустріч путіна та Зеленського - ред.) поки не йдеться", - сказав Пєсков.

BAGNET нагадує, нещодавно президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган провів переговори із президентом Володимиром Зеленським, в ході яких запропонував йому провести зустріч з путіним.

Після цього Зеленський заявив, що діалог з росією можливий тільки в разі повного виведення окупаційних військ з української території.

Між тим, в ЗМІ неодноразово обговорювали ситуацію можливої зустрічі президентів і на саміті G20, куди запросили як Зеленського, так і путіна.

Підготував: Сергій Дага