06:55 / 06.04.2022 Политика

путін братиме у заручники все населення на окупованих територіях України, - Кох

Фото: Альфред Кох

Уся відмінність путіна від Гітлера полягає лише в тому, що Путін має атомну бомбу. І це радикально збільшує кількість можливих варіантів його поведінки. Про це пише у Facebook російський опозиційний громадський діяч Альфред Кох. 

"Що таке атомна бомба? (От навіть у варіанті Хіросіми та Нагасакі, тобто там, де її вперше і востаннє застосовували на практиці). Атомна бомба – це спосіб змусити противника капітулювати, завдавши йому неприйнятної шкоди, яка робить подальший спротив безглуздим. По суті, це справедливо до будь-якої зброї масового ураження. Така сама логіка була і під час бомбардування Дрездена і Гамбурга. Де англійці та американці обійшлися без атомної бомби. А шкоди завдали навіть більшої", - пише Кох. 

За словами Коха, ця війна буде довгою.

"Я знаю, що ми маємо справу з твариною. І він навіть сам себе назвав пацюком. Я знаю, що йому начхати на все і всіх, зокрема і росію. Я знаю, що рятуючи свою шкуру, він уже відправив і ще відправить на той світ тисячі й тисячі людей. І росіян, і українців. Усіх. Ця війна буде довгою. Ми не знаємо, скільки народу в ній ще загине. Ми навіть не знаємо, скільки людей уже у ній загинуло. Судячи з Бучі та інших звільнених міст – дуже багато. Дуже багато... Він шантажуватиме і братиме в заручники все населення на окупованих територіях. Можливо, він таки кине атомну бомбу", - пише він. 

Я не знаю, можливо, в якийсь момент із ним і доведеться підписати мир на його умовах, - додає Кох.

"Так чи інакше, але цей мир він сам і порушить. Тому що настане момент, коли він знову вважатиме себе ошуканим. Так було з усіма договорами, які він підписував. Так буде й із цим. Проблема не в людстві. Проблема в цій одній людині. І в тих злодіях і вбивцях, якими він себе оточив. Свідомо оточив. Лише злодіями і вбивцями", - резюмував Кох. 

Підготував: Сергій Дага