12:39 / 27.05.2021 Политика

Суперечка між Саакашвілі та суддею ОАСК: Гарник заспівав політику пісню (відео)

Творчість – наше все! Схоже, саме такої думки притримується суддя ОАСК Кирило Гарник. Адже замість того, аби вступати в брудні дебати з головою виконкому Національної ради реформ Міхеїлом Саакашвілі, він заспівав політику пісню

Перш ніж співати, Гарник виступив із промовою, де заявив, що рішення суду мають виконуватись, а не обговорюватись.


«Пан Саакашвілі, вочевидь, через падіння свого політичного рейтингу вдався до популярного методу – створення нових ворогів. Хочу сказати Вам, шановний Міхеїл, що Ви – не Дон Кіхот, а українці самі можуть розібратися, де вороги.

То хто Ви: реформатор чи черговий прострочений політичний продукт?....
Українці слухають політиків, але довіряють лише діям.

Рішення суду в жодній країні не обговорюється, а виконується. І це передбачено як українським законодавством, так і міжнародними нормами. Я згоден з Вами, пане Саакашвілі, що, як Ви кажете, з цим «бардаком» треба покінчити. Зокрема, у Вашій особі.

Як українець та патріот власної країни, я хочу Вам відповісти піснею», – наголосив суддя.

Нагадаємо, дещо раніше Саакашвілі зробив декілька постів у своєму Facebook, де звинуватив Гарника у нібито скандальному скасуванні рішення колишнього міністра інфраструктури Владислава Криклія. Він не врахував, що насправді рішення було законним і не могло бути іншим, адже в міністерстві грубо порушили процедуру вступу наказу в силу.