10:26 / 16.10.2020 Политика

Михайло Терентьєв назвав свої головні завдання на наступні п’ять років

Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» у Печерському районі Михайло Терентьєв вважає своїм головним завданням виконати всі доручення виборців. Кандидат тримає постійний контакт з мешканцями району, щоб бути в курсі всіх нагальних проблем. Він вважає, що це те, чим депутат повинен займатися всі п'ять років каденції. А починати треба відразу ж на наступний день після обрання.

«За п'ять років виконана тисяча доручень - це був пріоритет. Багато обіцяють, а потім забувають обіцяне. Для того, щоб такого не відбувалося, я робив накази виборців, де ставив свій підпис, і копію віддавав жителям. Все для того, щоб людина могла вимагати від свого депутата то, за що його вибрала», зазначив кандидат.

Своєю наступною метою він бачить повне оновлення медичних установ Києва. Команда «Удару» розробила 16 проектів, які мають бути реалізовані у наступні п'ять років. Серед них - будівництво лікарні на Троєщині, реконструкція опікового центру на Лівому березі, реконструкція лікарні швидкої допомоги, реконструкція лікарні №4, створення підстанції швидкої допомоги, реконструкція туберкульозної лікарні в Гостомелі та багато інших не менш важливих для Києва об'єктів.

На сьогоднішній день, вже закінчений капітальний ремонт лікарні №3 на Петра Запорожця, 26.

Ще дві сфери знаходяться під пильною увагою команди мера. Це - це освіта і доступний спорт. «Десять років я займався легкою атлетикою. Знаєте, як складно було в 90-і роки. У мами не було навіть 10-ти гривень заплатити за секцію, а умовою знаходження там було - три місяці займатися без пропусків і запізнень по п'ять днів на тиждень і тоді можна було не платити за заняття. Я це зробив і моя мама до останнього дня не платила гроші за мої тренування. За програмою мера «Безкоштовний спорт доступний кожному» в Києві вже створено понад 1000 спортмайданчиків, щоб люди могли займатися безкоштовно біля свого будинку», розповів Михайло Терентьєв.