19:25 / 17.09.2020 Политика

Ахметов через Ляшка хоче посилити вплив у Верховній Раді

Олег Ляшко – один із найвідданіших представників інтересів олігарха Ріната Ахметова, якого той хоче повернути до Верховної Ради.

Про це розповів у своєму відеосюжеті блогер Ярослав Бондаренко, пише Газета.

За його даними, Ахметов на базі фракції "Батьківщини" формує свою команду у Верховній Раді. І хоче посилити її Ляшком. Саме тому, за словами Бондаренка, Тимошенко зустрічалася з Ляшком у ресторані, а нардеп від "Батьківщини" Валентин Наливайченко виступав на його підтримку.

Бондаренко також нагадав, що останнім часом Ляшко у своєму маєтку, що займає понад 60 соток землі, в Козині вирішив збудувати велику альтанку та чотири нові господарські споруди. Ляшко, додає блогер, влаштував собі "натуральне Межигір'я на 78 гектарах заповідної землі урочища Бабка".

Блогер зауважує, що ніхто не судить політика за те, що він продавав голоси своєї фракції за умови внесення "вигідних для себе статей у держбюджеті". Чомусь зам’яли справи про лотереї, у яких Ляшко виграв тричі, відмиваючи корупційні гроші.

Чому доблесні правоохоронці заплющують очі на дії Олега Ляшка? Невже в нашій країні достатньо витримати "хвилину мовчання", щоб усі вчинки афериста обнулилися, ставить риторичне запитання Ярослав Бондаренко.

За "Батьківщину"» Ахметова навіть "чіхуахуа" готова злигатися з "московською зозулею", резюмував блогер, натякаючи на гучний скандал між Ляшком і Тимошенко в парламенті минулого скликання.