07:32 / 12.05.2020 Политика

Можливо вже пора дати шанс новим партіям, як "Національна платформа" з реальними планами розвитку, а не вічному популізму

Доктор соціологічних наук, професор та політичний експерт Павло Кутуєв на ствоїй сторінці в Facebook (https://cutt.ly/Ayfnv1g) аналізуючи опитування громадської думки зазначає поступове просідання рейтингу «Слуги народу», на фоні їх провалів у кадровій, соціальній та економічній політиці.

«Політичний простір України потребує оновлення та переформатування. Саме на такий ПОЛІТИЧНИЙ запит дає відповідь новостворена партія Національна платформа. Партія вже продемонструвала свою дієздатність, оперативно зібравши понад 14 тис підписів для своєї реєстрації. Це чіткий індикатор того, що партія робить ставку на активних громадян», - зазанчив Павло.

У своїй програмі партія «Національна платформа» виступає за реалізацію політики економічного протекціонізму шляхом всебічної підтримки національного виробника, створення і збереження робочих місць та сприяння українському експорту.

Ключовими моментами у розвитку сільсько місцевості є сприяння малому та середньому фермерству для підвищення якості та рівня життя на селі. Цілком реально досягти цієї мети за допомогою стимулювання та надання дотацій середньому аграрному виробництву, та державній політиці з розбудови регіональної інфраструктури.

Ці принципи продиктовані реальним станом української економіки та її конкурентоспроможністю на глобальному ринку.

«Національна платформа – політична партія нового типу, яка об’єднує компетентних лідерів своєї галузі. На основі центристських цінностей та системного підходу до роботи, діяльність партії орієнтована на трансформацію держави для сталого економічного розвитку України. Більш детально про позицію партії можна дізнатися на офіційному сайті - https://platforma.in.ua/, а також в ютуб-каналі—https://www.youtube.com/channel/UCDgHYudbo_YAhjLcSdk90Xg/videos та на сторінці в Фейсбук https://www.facebook.com/platforma.in.ua/