08:49 / 25.03.2024 Одесса

Нічний обстріл Одеси: в місті не працює електротранспорт, частково закриті садочки

Фото: Обстріл Одеси

Внаслідок нічного обстрілу Одеси з боку рф у місті сьогодні не працюватиме громадський електротранспорт, а дитячі садочки, які станом на 8:00 не мають світла, прийматимуть дітей у чергові групи. Про це повідомляється в Telegram-каналі мерії міста.

–Міський електротранспорт сьогодні не працює. Дитячі садочки, які станом на 8:00 не мають світла, прийматимуть дітей у чергові групи, - йдеться у повідомленні.

У мерії просять врахувати, що приготування їжі у дитсадках неможливе, тому просять нагодувати дітей вдома. Заклади, в яких електропостачання відновлено, працюватимуть у звичайному режимі.

У зв'язку із тимчасовою зупинкою роботи електротранспорту з автобусними перевізниками опрацьовано питання випуску на лінію більшої кількості рухомого складу, а також збільшення використання на магістральних маршрутах автобусів середнього та великого класів.

BAGNET нагадує, російські війська вчора ввечері, 24 березня, вдарили дронами-камікадзе по Одесі та області. Внаслідок обстрілу пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури. В частині міста немає електропостачання.

Підготував: Сергій Дага