10:49 / 15.06.2022 Одесса

Чоловік відбивався ножем від приятельки, щоб дружина не ревнувала

Чоловік кілька разів ударив свою приятельку ножем, коли вона почала зваблювати чоловіка й влаштувала сварку з його цивільною дружиною.

Як повідомили у Нацполіції, інцидент трапився в лісосмузі на Овідіопольській дорозі, де правопорушник разом зі співмешканкою та їхньою спільною подругою влаштували пікнік.

Потерпілу без свідомості неподалік проїжджої частини виявив автомобіліст і викликав «швидку». Медики ушпиталили жінку з проникаючими пораненнями печінки й нирки та внутрішнім крововиливом і повідомили про це до поліції.

З’ясувавши обставини події, оперативники відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 обстежили лісопосадку і врешті за кілька кілометрів від місця скоєння злочину затримали правопорушника.

«Слідчі оголосили фігуранту підозру за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі», - повідомила заступниця начальника слідчого територіального підрозділу поліції Анастасія Черненко.

 © Одеська область: https://od.npu.gov.ua/news/tilesni-ushkodzhennya/v-odesi-policzejski-zatrimali-zhitelya-podilska-za-pidozroyu-v-umisnomu-sprichinenni-tyazhkix-tilesnix-ushkodzhen-svojij-znajomij/
Підготувала: Ніна Петрович