15:09 / 13.09.2023 Киев

У Києві обмежать в’їзд великогабаритного транспорту в години пік

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Через перевантаження доріг столиці в години пік прийнято рішення обмежити в'їзд великогабаритного транспорту з 7:00 до 10:00 починаючи з 20 вересня. Про це заявив голова КМВА Сергій Попко.

"Дороги столиці перевантажені в години пік. Людям важко дістатися на роботу, спеціальному транспорту – до місця призначення. Тому на сьогоднішньому засідання Ради оборони Києва окрему увагу приділили вирішенню питання розвантаженості автомобільних доріг міста. Прийнято рішення – з 20-го вересня 2023 року обмежити в’їзд великогабаритного транспорту в столицю в години пік вранці з 7:00 до 10:00 та ввечері з 17:00 до 20:00", – йдеться у повідомленні. 

За його словами, обмеження будуть встановлені на в’їздах до столиці, а контроль за виконанням рішення здійснюватиме поліція Києва.

"Прошу перевізників із розумінням поставитися до цієї норми. Тим більше, що це не новинка для міста і більшість власників великогабаритного транспорту з такими обмеженнями знайомі. Заборона в’їзду в години пік існувала в Києві і раніше, ще до початку повномасштабного вторгнення", – вказано у повідомленні.

BAGNET нагадує, що з 7 вересня до 23 вересня на шляхопроводі поблизу станції метрополітену "Лівобережна" обмежено рух транспорту.

Підготував: Сергій Дага