13:36 / 20.07.2023 Киев

Як керівник департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор обдурив киян на честь дня народження мера Віталія Кличка

Фото: Руслан Кандибор

З 1 вересня 2021 року директором Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) призначений Руслан Кандибор.

На цю посаду він прийшов після гучного звільнення Олександра Густелєва, який провалив будівництво Подільсько- Воскресенського мостового переходу, який кожного року обіцяє відкрити мер Віталій Кличко.

Злякавшись потенційного звільнення з "хлібної" посади, Кандибор на честь 52- річчя свого керівника придумав дивну історію, яку одразу ж підхопили піарники Кличка - про те, що нібито міст вже побудований, є з'їзди з нього, але поки по ньому можуть їздити не всі, а виключно "швидкі" та спецтранспорт. Це - повна ахінея, журналісти відразу пішли та зафільмували, як є насправді.  Виявилося, що "з'їзди" насипали з піску, який заради "показухи" хочуть просто "закатати в асфальт", який після проїзду Кличка на велосипеді змиє дощ чи зруйнує вітер. Професійний "дорожник" скаже, що так асфальт ніхто не кладе. А кияни повинні знати, що під цим піском прокладено тунель для майбутнього метрополітену, який зараз зруйнують цим насипом. Й кошти киян будуть "поховані" у землі.

А все через те, що Кандибор разом зі своїм шефом Комарницьким грабують бюджет, не розраховуються ані з працівниками, ані з підрядними організаціями. Пропонуємо Кандибору особисто запросити журналістів і зняти сюжет на тих "з'їздах", які "побудовані", та розповісти про кримінальні провадження, арештовані рахунки генпідрядника та підозри директору комунального підприємства.

Те ж саме з будівництвом метро на Виноградар, де пан Брагінський сказав Кличку, що метро поїде в березні 2024 року. З цього реготали всі будівельники, які хоч щось в цьому розуміють, що метро будувати ще мінімум 2-3 роки за умови 100%-го фінансування.

У Кличка зараз, мабуть, тільки один вихід – гнати Комарницьких, Брагінських, Кандиборів, тому що за 9 років не збудовано жодного інфраструктурного проєкту, а це все через непрофесіоналізм таких як Брагінський та Кандибор, та крадіїв, таких як Комарницький.