19:29 / 20.02.2015 Экономика

Сплатити за паркування в Києві тепер можна за допомогою смартфона

Знайти найближчу автомобільну парковку та оплатити послугу кількома методами дозволить новий мобільний додаток для Android- та iOS-смартфонів.

Додаток "М-Паркування" запущено в рамках надання послуги "Мобільне паркування". З його допомогою водії можуть (при наявності хорошого інтернету) знайти найближчу парковку в Києві та оплатити послугу кількома методами. Додаток безкоштовний і знаходиться у вільному доступі в магазинах Google Play, а також AppStore для Android і iOS пристроїв відповідно.

Для початку роботи з додатком необхідно увійти в свій обліковий запис сервісу "Мобільне паркування", а якщо її немає, пройти процедуру реєстрації - ввести в "М-Паркування" номер мобільного телефону і придумати пін-код, після чого сервіс стане повністю доступним для використання.

Місцезнаходження можна вибрати вручну або визначити в автоматичному режимі. Потім програма запропонує вибрати одну з найближчих парковок, які також можна знайти на карті. Поповнити рахунок можна за допомогою платіжної картки або скретч-картки "Мобільне паркування", які реалізуються через кіоски "Союздрук".