18:00 / 15.06.2021 Экономика

"Відчуваєш себе не інвестором, а лохом": Раміна Есхакзай розповіла, як SAGA Development кинула її при купівлі житла

Пообіцяли віддати ключі від квартири за 9 місяців, а віддали – через 3 роки: відома ведуча, блогерка Раміна Есхакзай розповіла, як її обдурили при купівлі квартири.

Нагадаємо, нещодавно у своєму Інстаграмі Раміна повідомила, що на подвір’ї її будинку управляюча компанія влаштувала масовий захід – без погодження з мешканцями та не дотримуючись норм карантину й елементарної безпеки.

Дівчина зауважила, що йдеться про житловий комплекс на Рибальській від забудовника SAGA Development, і розповіла, що її обдурили ще на етапі купівлі житла.

«Хто зрозумів, про який комплекс ідеться, я не раджу купувати тут квартири. Безлад повний. Мене на**али, коли я придбала тут квартиру. Обіцяли віддати ключі через 9 місяців. Віддали через понад 3 роки з часу купівлі», – написала Есхакзай.

Вона також розповіла, що зараз шукає юристів, які займаються справами, пов’язаними із забудовами Києва. Вочевидь, дівчина має намір позиватись до девелопера та адміністрації комплексу.

«Я довго мовчала, але мене це вже дістало. По-перше, коли купувала квартиру, була затримка на 2 з половиною роки. По-друге, тут весь час відбуваються якісь події, не узгоджені з мешканцями. Відчуваєш себе не інвестором, а звичайним лохом», – наголосила блогерка.

Дівчина зауважила, що забудовнику та управляючій компанії слід жорстко вказати на права інвесторів.

«Якщо вирішите, що вам потрібно придбати житло від забудовника  SAGA Development, подумайте дуже багато разів. Хоча… якщо ви не живете в квартирі, а лише ночуєте, і ви – пофігіст, тоді можете інвестувати», – резюмувала Раміна.