21:35 / 04.09.2023 Днепр

Колишня дружина застреленого в Дніпрі чоловіка розповіла про дітей, які були з батьком в авто

Діти загиблого у Дніпрі чоловіка розповіли його колишній дружині Наталії Сілогаві, що він був нетверезий, сідаючи за кермо перед інцидентом з патрульною поліцією.

"Я була у справах, коли діти зателефонували, мовляв, тато хоче повезти їх на море на три дня і відзначити день народження. Сказав, зібратись терміново. Мене це не здивувало… Але я насправді відчувала, мені було не спокійно, я навіть розплакалася, але не телефонувала їм, щоб не засмучувати", – сказала вона в коментарі Суспільному.

За її словами, вона не знала, що він нетверезий, однак це не вперше він сів за кермо напідпитку. Жінка говорить: "Я дітям кажу, чого ви мені не сказали, що тато п’яний?! Вони відповіли: мам, ми йому довіряємо, ми не боялися з ним… Мене обурюють тік-токи, в яких говорять, що там була дружина. Мене там не було. Діти їхали з моїм колишнім чоловіком та його дівчиною. Це для мене дуже важливо, адже мої діти дивляться оці всі соцмережі і їм дуже не приємно, і коли моїм дітям бажають смерті".

Наразі діти подружжя — 14-річний Давид та 12-річний Джумбері — потребують психологічної допомоги та невдовзі хлопці почнуть займатися зі спеціалістами.

Нагадаємо, 29 серпня патрульний поліцейський смертельно поранив чоловіка у Дніпрі. Встановлено, що правоохоронці намагались зупинити авто, водій якого проігнорував правила дорожнього руху. Після зупинки автомобіля чоловік поводився агресивно, почалася бійка. Двоє патрульних отримали травми голови і пізніше були госпіталізовані. Під час сутички один з патрульних відкрив вогонь з табельної зброї та смертельно поранив нападника.

У Державному бюро розслідувань Суспільному повідомили, висновків експертизи, чи перебував загиблий напідпитку, станом на 4 вересня немає.