21:28 / 06.04.2024 Происшествия

За останню добу ворог завдав 10 ракетних ударів по Запоріжжю, – Федоров (відео)

За останні два дні ворог завдав 10 ракетних ударів по Запоріжжю. росіяни цілять у промислові об'єкти та заводи, однак страждають виключно мирні мешканці. Загинули 4 людини - 2 чоловіки та 2 жінки. З них двоє людей померли в лікарні. Шість людей знаходяться в лікарні в тяжкому стані.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів голова Запорізької ОДА Іван Федоров.

"На жаль, за останню добу ворог завдав десять ракетних ударів по місту Запоріжжю. П'ять вчора ввечері і п'ять сьогодні зранку. Вчора ворог цілив по промислових об'єктах, а також по цивільній інфраструктурі. За вчорашню добу 31 людина звернулася за медичною допомогою. Шість людей сьогодні знаходяться в лікарні в тяжкому стані. Вчора від ворожих обстрілів поранено два співробітники преси, поранено співробітника поліції.

На жаль, за вчорашній день чотири людини загинуло, одна з яких загинула на операційному столі, наші лікарі не встигли врятувати жінку, яка постраждала від ворожих обстрілів, яка просто проходила повз, коли ворог обстрілював  нашу цивільну інфраструктуру. 

Сьогодні вранці ворог продовжив і п'ятьма ракетами  поцілив по промислових об'єктах, але також постраждала і цивільна інфраструктура. Постраждали будинки, повилітали вікна в гуртожитку, приватних будинках. Щонайменше в чотирьох лікарнях повилітали вікна. трьох дитячих садочках. Тож сьогодні ворог продовжив нищити нашу цивільну інфраструктуру. Тішить, що сьогодні це відбулося без людських жертв", - розповів очільник Запорізької області. 

Підготував: Сергій Дага