09:46 / 12.03.2024 Происшествия

Російські нафтобази палають через атаки безпілотників (відео)

Фото: В рф палають НПЗ/ Telegram

Вранці 12 березня російська влада повідомляє про атаку безпілотників в низці областей. Зокрема БпЛА влучили по нафтобазі Лукойлу в Нижньогородському регіоні.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів та міська російська влада.

Сьогодні гучно було в Москві, Тульській, Брянській, Бєлгородській, Курській, Ленінградській і Орловській областях. Також є приліт по нафтобазі Лукойлу в Нижньогородському регіоні.

Орловська область

Губернатор Орловської області Андрій Кличков повідомляє, що в Орлі відбулося падіння БПЛА.

Атаки зазнав об’єкт паливно-енергетичного комплексу. На місці працюють спеціальні служби з метою локалізації загоряння.

Бєлгородська область

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що внаслідок атаки нібито українських безпілотників у Бєлгородській області без світла залишилися 7 населених пунктів.

Нижньогородська область

Російські ЗМІ та пабліки повідомили, що також безпілотники атакували об’єкт паливно-енергетичного комплексу в Нижньогородській області рф.

Губернатор Нижньогородської області рф Гліб Нікітін підтвердив дані про удар безпілотника по нафтопереробному заводу в Кстові.

Вранці на Кстовську промзону, на об’єкт паливно-енергетичного комплексу, було здійснено атаку безпілотних літальних апаратів.

У “Лукойлі” повідомили, що робота технологічної установки “ЛУКОЙЛ-Нижегороднафтооргсинтез” тимчасово зупинена “у зв’язку з інцидентом”.

Підготував: Сергій Дага