20:10 / 12.02.2024 Происшествия

Майно Соні Морозюк може бути арештоване

У понеділок ДБР заявило про ініціювання питання про накладення арешту на нерухоме майно нареченої сина бізнесмена Ігоря Гринкевича   та ще одного співучасника.

Підозри повідомили у середині січня - п'ятьом особам у створенні та участі у злочинній організації та у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією.

Злочинні дії кваліфікували як шахрайство, сказало бюро.

"Адже вони зорганізувалися з метою заволодіння чужим майном (коштами) через укладення низкою підконтрольних контрагентів із Міністерством оборони договорів щодо закупівлі товарів, зокрема одягу для військових. У результаті була поставлена продукція неналежної якості, що не могла використовуватись за призначенням, що за кваліфікацією є обманом та зловживанням довірою", - заявило ДБР.

Бюро заявило, нерухоме майно і транспортні засоби Ігоря Гринкевича, членів його родини - дружини, сина і тещі, двох його співучасників та підконтрольних їм товариств арештували.

"Працівники ДБР продовжують вживати усіх необхідних процесуальних заходів та документують всі незаконні дії членів злочинної організації", - сказали у відомстві.

Підготувала: Ніна Петрович