21:12 / 11.02.2024 Происшествия

Рашисти вдарили по Херсону і зруйнували лікарню

Сьогодні російська армія обстріляла Херсон та масовано атакувала територію області, внаслідок чого спричинені значні руйнування, троє мирних жителів отримали поранення, повідомляє пресслужба ОВА.

“Ворожа армія поцілила в один із медичних закладів Херсону. Через удар пошкоджені внутрішні приміщення, система теплопостачання. На щастя, обійшлося без жертв”, сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що окупанти вдарили по Херсону, внаслідок чого постраждала пасажирка маршрутки.

“61-річну жінку доставили до лікарні в стані середньої важкості. Медики надали їй необхідну допомогу. Подальше лікування буде амбулаторним”, – розповіли в ОВА.

Разом з цим очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що росіяни від ранку обстрілюють Херсонщину.

З авіації вдарили по Бериславському району: дві керовані авіабомби влучили в районі села Монастирське. Внаслідок обстрілу поранений 43-річний чоловік. Він в цей час перебував на власному подвір’ї. Постраждалого доставили до лікарні з вогнепальним пораненням обличчя. Медики надали йому допомогу.

“Через “прильот” поблизу будинку за медичною допомогою також звернувся 67-річний чоловік. У нього уламкові поранення голови. Від госпіталізації постраждалий відмовився”, – сказано в дописі.

За даними ОВА, ще дві КАБ вдарили по Качкарівці. Інформація щодо пошкоджень та потерпілих встановлюється.

“Проти мирного населення окупанти продовжують використовувати дрони. Внаслідок скиду вибухівки у Золотій Балці загорівся будинок. На щастя, без постраждалих. Ще 6 атак дронами зафіксовано по центру Берислава. Інформація уточнюється”, – додав Прокудін.

Підготувала: Ніна Петрович