09:34 / 04.02.2024 Происшествия

На Київщині під час вручення повістки побили водія вантажівки: він зі струсом мозку у лікарні

Працівники ТЦК у Київській області побили чоловіка / Колаж 24 Каналу

На одному з блокпостів Київщини 30 січня, під час вручення повістки, побили водія вантажівки. Як зазначається, 55-річний чоловік наразі у лікарні зі струсом мозку.

Водночас донька постраждалого стверджує, що її матері погрожували зарядженою зброєю. Працівники ТЦК буцімто вимагали видалити відео, що їй вдалося зняти, передає "24канал".

Побиття чоловіка ТЦК

Як розповіла донька постраждалого, 30 січня в селі Рудницьке, Броварського району працівники ТЦК зупинили вантажівку з її 55-річним батьком та матір'ю. Як зазначає дівчина, чоловік ввічливо розмовляв та не відмовлявся від вручення повістки, однак військові витягнули його з машини.

Донька розповіла, що батько впав на землю – після чого працівники ТЦК почали бити чоловіка. На матір, яка хотіла зафільмувати інцидент, у цей час наставили зброю з вимогою видалити матеріали. За словами дівчини, поліцейський, що прибув на виклик, нічого не зробив.

"Поки мого тата били, поки в мами забирали телефон та видаляли все що можливо тільки, працівник поліції який приїхав до цього стояв в стороні, руки в карманах та він дивився на всю цю ситуацію та ніяк не реагував", – пише донька.

Донька показала довідку батька, у якій зазначено, що внаслідок отриманих травм у того діагностували струс мозку. Також на ньому є видимі ознаки побиття, такі як синці.

Водій вантажівки після побиття / фото Вероніка Кольцова

Відео інциденту, що стався під час вручення повістки: обережно, нецензурна лексика (18+)

Водночас донька оприлюднила скрін відповіді Броварського районного управління поліції, у якому правоохоронці зазначають, що відкрили провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Також за їх же словами призначено службове розслідування щодо правомірності дій поліцейського.

Відповідь Броварського управління поліції щодо побиття / фото Вероніка Кольцова

Підготував: Сергій Дага