06:17 / 29.12.2023 Происшествия

РФ готує гібридну компанію проти України, - ГУР

Ілюстративне фото з відкритих джерел

російська федерація планує запустити нову велику інформаційно-психологічну кампанію, фокусуючись на темі "президентських виборів".

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

В середині грудня 2023 року в Москві відбулось засідання так званого інституту країн СНД. Інститут, зі свого боку, перебуває під контролем російського диктатора володимира путіна й фінансується з бюджету країни-терориста. Темою зібрання стала війна проти України. 

Під час обговорення експерти дійшли висновку, що наше військове командування нібито перейшло до позиційної оборони з метою: 

  • зриву російського наступу взимку та навесні 2024 року;
  • зміцнення оборонних ліній;
  • посилення системи ППО;
  • накопичення боєприпасів;
  • формування боєздатного резерву.

російські експерти переконані у тому, що сценарій унеможливить подальше захоплення України силовими методами. 

Відтак у середовищі кремлівських аналітиків наголосили на неприпустимості будь-якого припинення бойових дій, збереження Україною виходів до Чорного моря та наявності "прозахідного режиму" в Києві.

Зокрема під час зустрічі лунали заклики до чергової інформаційно-психологічну кампанію проти вищого військово-політичного керівництва України щодо теми "президентських виборів". 

Мета кампанії - підірвати легітимність президента України та керівництва нашої держави серед країн, які начебто є союзниками й партнерами росії, і - якщо вийде - серед українських громадян.

BAGNET нагадує, у Держдепартаменті США вважають, що володимир путін не погодиться на мирні переговори з Україною, доки не дізнається результатів виборів президента США у листопаді 2024 року. 

Підготував: Сергій Дага