22:22 / 25.12.2023 Происшествия

Українська співачка не визначилася з російською мовою для себе

Співачка Настя Каменських на шоу Євгена Клопотенка Пекельні борошна заявила, що не пише нові пісні російською, але не відповіла про долю старих хітів

Ведучий у розмові з артисткою поцікавився, чи співатиме вона російською мовою. Він уточнив, що плутанина сталась через те, що в серпні 2022 року в інтерв'ю Аліні Доротюк співачка зазначила, що відмовляється від російськомовних пісень на концертах. А у червні 2023-го в розмові з Машею Єфросиніною повідомила, що на концертах за кордоном не виключає імовірність співати російською, адже багато її фанатів не розуміє українську.

"Ти говорила, що не будеш російською мовою співати, а потім сказала, що будеш. Будеш чи не будеш?" – запитав Клопотенко.

Каменських не дала пряму відповідь, але зазначила, що у неї багато україномовних пісень.

"Я не буду створювати нові пісні російською мовою. Ніколи. Моя концертна програма вже другий рік українськомовна. І взагалі в мене величезна кількість давно записаних україномовних пісень", – зауважила вона.

На уточнення, чи співає вона в турі за кордоном українською, Каменських зауважила: "Тільки українською. Сонечку, у мене так багато українських хітів! У мене в репертуарі було дуже багато. Я переклала декілька хітів, і вони, до речі, теж класно звучать".

Підготувала: Ніна Петрович