21:29 / 09.11.2023 Происшествия

Працівник військомату пожалівся, що його побили (відео)

Постраждалий звернувся до поліції із заявою про те, що 8 листопада, коли він виконував службове завдання, невідомий побив його на вулиці, розповіла речниця поліції Житомирщини Вікторія Дубовик у коментарі «Суспільному».

«Заявник повідомив, що подія трапилася вдень. Він разом із колегами перебували там у службових справах. З його слів, на нього напав невідомий чоловік, наніс йому тілесні ушкодження та з місця пригоди втік», — сказала вона.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, попередньо за ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Заявникові надали направлення для проходження судово-медичної експертизи.

«Нападника встановили. Наразі чоловіка розшукують, оскільки, попередньо відомо, що він виїхав за межі Житомира», — розповіла речниця.

У мережі опублікували відео, на якому, як стверджується, показаний інцидент повністю. На ньому видно, як четверо чоловіків у військовій формі намагаються втримати невідомого у цивільному, що лежав на землі. Згодом він встав та вдарив, схоже, працівника військкомату.

Підготувала: Ніна Петрович