20:03 / 26.10.2023 Происшествия

Олена Зеленська потрапила на обкладинку модного глянцу (фото)

Перша леді знялася у фотосесії для Vogue і розповіла про важливість турботи про психологічне здоров'я у період війни.

"Я залюбки б звернулася до фахівця, проте не вийде бути відвертою. Мені нема чого приховувати, але зараз є деталі, побутові насамперед, які я не можу розголошувати. Тому поки вдаюся до технік самодопомоги - зокрема, за порадами методички, опублікованої на спеціальній сторінці програми "Ти як?". Повільне дихання, медитація, - це допомагає", - пояснила жінка.

Крім цього Олена розказала про спілкування з власними дітьми під час війни. Зеленська зізналась, що не приховує правду про події, які відбуваються в Україні.

"Плекати, але водночас не приховувати правди по те, що відбувається навколо. Коли я розмовляю з дорослими й діти поруч, ми ніколи не змінюємо теми, щоб не травмувати дітей. Старша донька вже питань не ставить. А меншому, якщо бачу, що його щось турбує, можу запропонувати поговорити детальніше, пояснити", - додала перша леді.

Для зйомки дружина президента одягла елегантний образ, який складався з блузи-сорочки з коміром та ґудзиками, класичних прямих брюк чорного кольору. Образ доповнила укладкою і ніжним макіяжем.

Підготувала: Ніна Петрович