17:08 / 06.09.2023 Происшествия

Окупанти завдали удару по ринку в Костянтинівці на Донеччині: кількість жертв уточнюється

Країна-терорист рф завдала удару по людному місцю у Костянтинівці на Донеччині.

Про це повідомляють місцеві пабліки, публікуючи відео з наслідками удару.

На кадрах з місця події видно пожежу посеред забудови та скупчення людей поряд.

“Жахливі кадри з Костянтинівки. Обстріл серед білого дня людного місця”, – йдеться у повідомленні в Telegram-каналі “Типичная Константиновка” о 14:37 з уточненням про відсутність точної інформації про кількість загилих та поранених на ту мить.

Попередня публікація каналу повідомляла з посиланням на очевидців події про те, що внаслідок удару є загиблі та багато поранених.

На ще одному відео, оприлюдненому о 15:07, видно полум’я, густий дим та чутно моторошний крик людей.

О 15:18  кореспондент Радіо Свобода повідомив з місця події про те, що попередньо відомо про 16 загиблих.

Зазначимо, вранці 6 вересня російські загарбники атакували касетними боєприпасами село Нова Гнилиця Чугуївського району Харківщини, поранивши цивільного чоловіка та пошкодивши житловий будинок.

Як повідомлялося, вночі 6 вересня ворог масовано вдарив по Україні безпілотниками та ракетами повітряного та наземного базування. ППО збила 15 з 25 ударних БпЛА та всі ворожі ракети: сім крилатих та одну балістичну.

Внаслідок атаки Ізмаїльського району Одещини ударними безпілотниками, яка тривала протягом майже трьох годин вночі 6 вересня, загинула людина. Окрім того, є руйнування портової інфраструктури.

За даними голови Київської міської військової адміністрації, усі ворожі цілі, які рухалися в напрямку столиці були знищені силами і засобами ППО. За попередньою інформацією, у Києві обійшлося без людських жертв і руйнувань.