14:50 / 05.09.2023 Происшествия

Загарбники звозять "спостерігачів" з рф на псевдовибори, – ЦНС

Ілюстративне фото з відкритих джерел

росіяни звозять так званих "спостерігачів" з рф для участі в незаконних "виборах" на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) України. Про це інформує Центр національного спротиву (ЦНС).

російські “вибори” це суцільний фарс й пропагандистська імітація, де завчасно відомий результат та навіть явка. Одну з головних ролей в цій виставі грають спостерігачі, яких росіяни вимушено звезли на ТОТ з рф, адже місцеві відмовляються брати участь у цьому шоу. 

Зазначається, що за законодавством рф громадськими спостерігачами можуть бути лише члени громадської палати – дорадчого органу, який контролює російський диктатор володимир путін.

Саме такі “громадські спостерігачі” з рф й спостерігають за “виборами” на ТОТ, адже місцеві палати окупанти щойно створили та не знайшли туди достатньої кількості охочих.

Раніше BAGNET повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області окупанти хочуть збільшити й прискорити темпи мобілізації за допомогою оголошених так званих “виборів”.

Також ми писали, що росіяни погрожують старшокласникам на окупованих територіях не видати атестати, якщо ті не отримають паспорт рф.

Підготував: Сергій Дага