08:49 / 05.09.2023 Происшествия

У Кропивницькому загинуло подружжя, рятуючи собаку

Фото: Валерій та Юлія Чумак

У Кропивницькому у власному дворі загинуло подружжя Валерія та Юлії Чумаків. Чоловік і жінка намагалися врятувати собаку, який впав у вигрібну яму. Про це повідомляє Центральноукраїнське бюро новин.

Трагедія сталася у суботу, 2 вересня. За словами сусідів, вони почули крики, почали дзвонити у двірний дзвінок Чумаків, однак ніхто не відкривав. Потім подзвонили сину подружжя, який відкрив ворота.

Ми вже потім зайшли та побачили їх. Викликали рятувальників, поліцію та швидку. Їх намагалися реанімувати, проте сказали, що вже було пізно. Слиз потрапив у легені.

Видання "Кіровоградська правда" наводить слова Наталії - знайомої Юлії:

Юля займалась танцями. Була фотографом і практикувала психологію. Розповідала постійно, як люблять собаку кане-корсо. Про сина...  що він в них чудовий. Про те, що люблять з чоловіком подорожувати і як зʼявляється можливість, то кудись їдуть. Вона дуже любила життя і часто казала, що треба жити зараз. Таке невимовне горе!

У поліції підтвердили смерть подружжя Чумаків. Подію внесли до ЄРДР за статтею 115 з приміткою "нещасний випадок". Сиротою залишився хлопчик.

Підготував: Сергій Дага