20:55 / 01.08.2023 Происшествия

На фронті загинула українська захисниця і працівник НАЗК

31 липня на війні загинула співробітниця Національного агентства з питань запобігання корупції Юлія Шевченко, яка долучилася до війська ще у перші місяці повномасштабного вторгнення. Вона була заступницею командира з морально-психологічного забезпечення.

Трагічну звістку повідомив наречений Юлії Тарас Сухенюк, який також є військовослужбовцем.

"31 липня перестало битися серденько цієї прекрасної дівчини, нареченої, моєї майбутньої дружини. Не стало людини, яка своєю хоробрістю, працьовитістю, наполегливістю обійшла будь-кого. Вона – янгол серед людей, яка допомагала всім, хто просив і не просив допомоги", – написав чоловік.

"Вона мені завжди казала "Тарас, ми папуги-нерозлучники, ми завжди будемо разом", я їй завжди відповідав "Так завжди і буде, моя маленька комашка". Але, на жаль, цього не сталось. Я тебе дуже сильно кохаю, і буду кохати завжди…" – додав Тарас.

У цивільному житті Юлія була аспіранткою кафедри кримінального права Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, а з початку 2021 року працювала в управлінні проведення обов’язкових повних перевірок НАЗК.

Підготувала: Ніна Петрович