22:55 / 25.07.2023 Происшествия

Через обстріл Донеччини загинула дівчинка (відео)

Ввечері 25 липня в лікарні померла дівчинка 2011 року народження, поранена напередодні внаслідок ворожого обстрілу Костянтинівки Донецької області, повідомив Павло Кириленко.

"О 19:25 надійшло жахливе повідомлення про те, що дівчинка 2011 року сьогодні після проведених операцій і всіх реанімаційних заходів, на жаль, померла. Тому загинуло три особи, з них дві дитини: 10-річний хлопчик безпосередньо на місці вчора і дівчинка 2011 року померла годину тому. І чоловік 28 років також учора на місці загинув", - сказав очільник Донецької ОВА.

Крім того, 6 людей поранено, з них троє - діти. За словами Кириленка, загрози їхнім життям немає. Водночас очільник ОВА зазначив, що стан матері загиблого хлопчика погіршився, її евакуювали до сусідньої області.

Посадовець наголосив на необхідності евакуації мирних жителів.

"Цивільному населенню, батькам із дітьми необхідно евакуюватися. Влада надає все необхідне для евакуації, розміщення, маршрути евакуації. Чітко під керівництвом держави ці заходи проводяться і цей алгоритм є повністю відпрацьованим", - сказав Кириленко.

Підготувала: Ніна Петрович