17:29 / 16.06.2023 Происшествия

Зросла кількість жертв ракетного обстрілу сьогодні

Станом на 16.50 поліція Київської області повідомила про сімох потерпілих, які звернулися до лікарів, внаслідок масштабної ворожої ракетної атаки на Київщині.

"На щастя, вони не мають серйозних трав. Ми розуміємо, що це не останнє звернення громадян. Закликаємо у разі необхідності одразу телефонувати відповідним службам та не чіпати уламки ракет, адже вони можуть бути небезпечними", - наголосив очільник Нацполу Київщини Андрій Нєбитов.

За даними ОВА станом на 15:06, поранені шестеро людей, зокрема дитина.

"На жаль, внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів області поранення отримали 6 осіб, серед них – 1 дитина. Один із постраждалих – водій автотранспорту, який отримав поранення під час перевезення хліба. Всім надається необхідна медична допомога", – заявив голова ОВА Руслан Кравченко. 

Зруйновано три приватні будинки, 13 будинків потребують капітального ремонту, ще 15 будинків та дві господарчі будівлі мають незначні пошкодження. Внаслідок падіння уламків загорілася лісова та трав’яна підстилка. Всі займання оперативно локалізовані. 

За даними ДСНС станом на 14:28 було відомо про чотирьох поранених. 

“Внаслідок ракетного удару ворога в одному із районів Київщини пошкоджено приватні будинки. Почалась пожежа. Є постраждалі. На місці працює поліція, медики і ДСНС”, – повідомив начальник поліції області Андрій Нєбитов.

Підготувала: Ніна Петрович