16:52 / 06.06.2023 Происшествия

Голова ОВА був вражений бездіяльністю Підгородненської громади: такої байдужості місцевої влади ще не було

Фото: Telegram.

ДОВА обурена бездіяльністю Підгородненської громади.

«Потрощені дахи, що й досі не розібрані. Будівельне сміття, що й досі не вивезене. Експертна оцінка пошкоджень, що й досі як слід не проведена. Матеріальна допомога, що й досі не визначена й не виділена. Люди, які не розуміють, як бути далі. Цей список можна продовжувати… Був вражений бездіяльністю Підгородненської громади. Виїхав на місце розібратися. Поспілкувався з людьми. Висновок: така робота місцевої влади неприпустима. Маємо в області схожі приклади жахливих ворожих атак. В жодному з випадків не було такої байдужості від органів місцевого самоврядування. Доручив голові громади негайно вирішити всі проблемні питання. Бо так неможна», - повідомив в Telegram голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 
  
3 червня орки атакували ракетою Підгородне. 25 людей отримали поранення, з них п’ятеро – діти. Удар, який забрав життя 2-річної дівчинки Лізи, був нанесений, ймовірно, ракетою "Іскандер".  

Дві двоповерхівки, між якими влучила ворожа ракета, були частково зруйновані. Також пошкоджені й 10 приватних будинків, авто, магазин та газопроводи.