11:13 / 12.05.2023 Происшествия

"Як знайти кошти для відмазування від армії" або нові способи обману громадян під час війни

Війна проти українського народу призводить не лише до страждань і втрат близьких, але й до появи безлічі нових шахрайських схем, за якими "бізнесмени" зможуть використовувати поняття "такі часи настали" для своїх корисливих цілей. Сім’я аферистів Бесідовських знайшла свій спосіб використати таку ситуацію. Про це повідомляє "Народна Правда".

Щоб уникнути служби в армії, батьки Бесідовського Михайла Олеговича, 1995 року народження, за їх задумом, повинні відкупити сина у військкоматі. Задля цього вони вигадали схему: рекламують послуги з вироблення якісних, люксових меблів, але, врешті решт, дурять порядних громадян і просто зникають із зібраними коштами.

Останнім часом, кілька ЗМІ опублікували матеріали про цих нових аферистів. Це такий собі "сімейний підряд Бесідовських". Головна мета цієї групи – дурити інших підприємців і громадян, "кидаючи" їх на гроші та не дотримуючись узгоджених домовленостей.

Ці аферисти використовують рекламні підходи з фотографіями люксових дерев’яних виробів, які коштують дуже дорого, щоб зманіпулювати і ошукати своїх клієнтів.

Вони також є фігурантами кількох кримінальних справ, що стосуються невиконання умов кредитних договорів, договорів іпотеки, послуг з дизайну та вироблення меблів.

Судові справи, про які йдеться, виникають через те, що Бесідовські намагаються відкупити свого сина від служби в армії.

Фірма Altair Luxury Interiors, яка вже стала візитною карткою аферистів, насправді є шахрайською схемою, такою собі пафосною огорткою, за допомогою якої Бесідовські дурять людей.

Хоча фірма поступово отримує негативні відгуки від ошуканих клієнтів, сім’я намагається перефарбуватися і продовжувати свою шахрайську діяльність, змінюючи назви фірм або переоформлюючи їх на інших людей.

Якщо ви стали жертвою цих аферистів, не витрачайте час для домовленостей з ними. Такі дії по відношенню до них марні. Звертайтеся відразу до суду.

А журналістське розслідування з діяльності "сімейного підряду" надалі триватиме, щоб у майбутньому люди не стали жертвами їхніх афер.

На фото: Бесідовський Олег, Бесідовський Михайло та Бесідовська Валерія.