17:21 / 14.04.2023 Происшествия

ЗСУ та Нацгвардія отримали два позашляховики й дрони від Favbet Foundation

Підрозділи Збройних Сил України та Національної гвардії отримали два позашляховики та два дрони для розвідки та коригування артилерійського вогню за сприяння Favbet Foundation, повідомили представники фонду.

Зокрема фонд передав пікап Mitsubishi L200 підрозділу, який залучений до виконання завдань у районі міста Гуляйполе на Запорізькому напрямку.

Пікап Mazda B2500 надійшов у розпорядження підрозділу, який тримає оборону на Донецькому напрямку.

Також за сприяння Favbet Foundation спецпідрозділ Національної гвардії, який тримає оборону в районі Авдіївки, отримав два дрони DJI Mavic. Вони допоможуть захисникам України у веденні аеророзвідки та коригуванні артилерійського вогню.

Нагадаємо, за сприяння Favbet Foundation ЗСУ регулярно отримують транспорт, засоби зв’язку, розвідки, спецобладнання й решту необхідних для фронту речей. Загалом за сприяння фонду ЗСУ отримали понад 100 авто, більш ніж 60 дронів, у тому числі ударні безпілотні апарати, та сотні одиниць високотехнологічного обладнання.

Всього від початку повномасштабного вторгнення сумарна допомога ЗСУ та іншим силам оборони склала близько 60 млн грн.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований 2020 року. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку. З початку повномасштабного вторгнення переважна більшість проєктів фонду орієнтовані на допомогу ЗСУ і постраждалим від війни людям.