09:27 / 04.04.2023 Происшествия

Колаборанти на ТОТ готуються до евакуації із Запорізької області, – заступник голови Бердянської райради

Фото: "Жовта стрічка"

Зрадники України, котрі на тимчасово окупованих територіях допомагали загарбникам, збирають речі для евакуації. Як заявив заступник голови Бердянської райради Віктор Дудкалов для Еспресо, вони вже почали вивозити майно.

"У нас є інформація, що серед колаборантів, починається паніка. Про всі їхні заяви про "нікакой паніки нєт" вже не йде мови. Тому, про всяк випадок, колаборанти починають збирати валізи й готуватись до евакуації. Дехто з них вже купують авто для того, щоб тікати від українського правосуддя. Колаборанти починають вивозити майно та членів родини з тимчасово окупованих територій України", - повідомив Дудкалов.

Зрадники вже забули про своє майбутнє на території України. Вони переконані, що повернення української влади на ТОТ – це питання найближчого часу.

"Колаборанти намагаються вивезти свої родини на територію Росії та окупованого Криму. Кожен з них вже планує своє майбутнє в Росії. Вони розуміють, що деокупація тимчасово окупованих територій України просто неминуча. Ми ж сподіваємось, що ЗСУ проведуть якомога скоріше деокупацію наших територій", - додав Дудкалов.

Підготував: Сергій Дага