07:20 / 13.03.2021 Происшествия

Мужчина украл из отеля мебель

Патрульні затримали чоловіка, що ніс тумбочку, журнальник столик та міні-холодильник. Виявилось, що він вкрав ці речі у готелі.

Як повідомляє патрульна поліція Львівщини, приблизно о 23:00 на вул. Шевченка патрульні помітили підозрілого чоловіка. Він переходив дорогу у невстановленому місці і ніс у руках великі речі: тумбочку без шухляд, журнальний столик та міні-холодильник.

Екіпаж зупинився аби встановити особу та походження речей. 33-річний мешканець Червоноградаського району плутався в поясненнях. Чоловік сказав, що взяв ці речі на пошті, але показати, яка з них працює до такої години не зміг, згодом сказав, що купив їх в інтернеті.

У базі даних патрульні встановили, що чоловік неодноразово притягався і судимий за крадіжки. Інспектори вирішили перевірити один із готелів неподалік, чи часом не звідти ці речі. Адміністратор готелю підтвердила, що цей чоловік справді проживає у них. Разом з нею поліцейські пішли у номер і виявили на ліжку шухляди та відсутність тумбочки. Решта речей теж з цього готелю. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.