12:47 / 08.04.2019 Наука и техника

Ford представила новий електрифікований Suv Kuga

Сьогодні компанія Ford представила стильну та оригінальну лінійку нових Kuga, що вирізняються новим, більш обтічним дизайном екстер’єру та преміальними пропорціями, які дозволили збільшити простір і підвищити комфорт.

Лінійка моделей Ford з найвищим рівнем електрифікації за всю історію марки, до якої увійшли вишуканий новий Kuga Titanium, спортивний Kuga ST‑Line і топовий варіант Kuga Vignale, буде оснащуватися досконалими версіями гібридного привода, що забезпечуватимуть для кросоверів і позашляховиків Ford небачену паливну ефективність.

До складу повноцінної лінійки увійшли модифікації Kuga Plug-In Hybrid (із заряджанням від електромережі), Kuga EcoBlue Hybrid («м’який» гібрид) та Kuga Hybrid («повний» гібрид), оснащення яких включає 2,0-літровий дизельний двигун Ford EcoBlue, 1,5‑літровий дизельний двигун Ford EcoBlue і 1,5‑літровий бензиновий двигун EcoBoost, а також нову інтелектуальну 8-ступеневу автоматичну трансмісію.

Kuga є найуспішнішим SUV Ford у Європі, а в загальному рейтингу моделей Ford за обсягами продажів у Європі він займає 3-тє місце, поступаючись моделям Fiesta і Focus. У 2018 році клієнти придбали 153 800 одиниць Kuga, зробивши внесок у зростання продажів кросоверів Ford, яке у минулому році склало понад 19 відсотків.

Новий Kuga пропонує ще більш дружні до користувача технології забезпечення комфорту і підтримки водія, а також покращений зв’язок під час поїздок. Перелік досконалого технологічного оснащення включає вбудований модем FordPass Connect, панель для бездротового заряджання та інформаційно-розважальну систему Ford SYNC 3 з 8‑дюймовим сенсорним дисплеєм. Преміальна акустична система B&O Sound System забезпечує високоякісне відтворення звуку, а нова 12,3-дюймова панель приладів з підтримкою стандарту «True Colour» вирізняється підвищеною інформативністю, інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та покращеною чіткістю відображення.

Нові функції зупинення двигуна Stop & Go, розпізнавання знаків обмеження швидкості руху Speed Sign Recognition та утримання смуги руху Lane-Centring допомагають водіям ще впевненіше рухатися в заторах і на автомагістралях, а функції предиктивного освітлення поворотів та коригування освітлення з урахуванням дорожніх знаків дозволяють краще бачити у темряві. Проекційний дисплей допомагає не відривати очей від дороги попереду, а система активної допомоги під час паркування Active Park Assist 2 забезпечує повністю автоматичне маневрування під час паркування одним натисканням кнопки.

Новий Kuga являє собою третє покоління середньорозмірного кросовера Ford для європейського ринку з моменту виходу моделі на ринок у 2008 році.