23:42 / 24.11.2020 Наука и техника

Компанія Poco презентувала бюджетний смартфон Poco M3

Компанія Poco офіційно презентувала свій новий бюджетний смартфон Poco M3, який став третім смартфоном їхнього бюджетного модельного ряду. Смартфон буде доступним у чорному, синьому та жовтому кольорах. Модель отримала покриття, яке захищає від появи відбитків пальців.

Poco M3 отримав акумулятор об’ємом 6000 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W. Зарядний пристрій може заряджати смартфони зарядкою з такою самою потужністю. Компанія називає його найбільш автономним у своєму класі. Poco обіцяє до 5 днів автономності в неважкому темпі використання, 3 дні в середньому та один день інтенсивного використання, повідомляє itsider.com.ua.

Смартфон оснащений IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та діагоналлю 6.53 дюйма. У дисплеї є виріз під фронтальну камеру роздільною здатністю 8 МП. На задній панелі є основна потрійна камера з головним сенсором на 48 МП, макро на 2 МП та датчиком глибини на 2 МП. За роботу відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 662, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті варіюється від 64 ГБ до 128 ГБ.

Модель оснащена стереодинаміками, боковим сканером відбитків пальців та інфрачервоним портом. Poco M3 поставляється з операційною системою Android 10 з оболонкою MIUI 12. Смартфон почне продаватися вже сьогодні за ціною 149 доларів за стартову та за 169 доларів за старшу версії.

ТЭГИ: