17:25 / 27.05.2019 Общество

Всеукраїнську премію вручать видатним дітям 30 травня

30 травня 2019 року о 16-00 у концерт-холлі «ОАЗИС» РЦ «Ультрамарин» за адресою вул. Василя Липківського, 1-А відбудеться вручення Всеукраїнської премії «Диво-Дитина», яка 11-ий рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей нашої країни.

За цей час зазначена премія стала найочікуванішою подією для дітей України і щороку визначає найобдарованіших представників підростаючого покоління, надаючи їм звання «Дитина року».

Основна мета Премії - пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших та найобдарованіших дітей України.

Переможці премії отримають за перше місце – 8000 грн., за друге місце – 6500 грн., за третє місце – 4500 грн. (у кожній номінації), призи від Європейської фабрики  FAIZ,  а також спеціальний приз «Global Idea» від фаундера школи нового покоління Ukrainian Global School  - Олени Вишнякової

Номінації Премії: «Найрозумніша дитина»;  «Найтворча дитина»; «Найспортивніша дитина»;  «Найдивовижніша дитина»; «Найгероїчніша дитина».

У цьому році оргкомітет Всеукраїнської премії «Диво-Диво 2019» отримав більше 1000 анкет від найталановитіших дітей України.

За підтримку проведення та вручення цьогорічної премії «Диво-Дитина 2019» особливо хочемо подякувати голові журі, народній артистці України – Ользі Сумській, фаундеру школи нового покоління Ukrainian Global School  - Олені Вишняковій, народному депутату України - Дмитру Добродомову та іншим членам журі.

Визначення переможців буде відбуватися шляхом оцінювання неймовірних виступів найрозумніших, найспортивніших, найтворчих, найдивовижніших та найгероїчніших дітей-фіналістів. Також учасників та відвідувачів церемонії нагородження чекають виступи зірок української естради, хороший настрій, аплодисменти та селфі с гостями.

Оргкомітет премії запрошує представників засобів масової інформації, небайдужих до підростаючого покоління, до співпраці для чого, просимо зв’язатися з оргкомітетом за тел. (044) 490-92-68 або відправити лист на електронну пошту: divo.dutuna@gmail.com.

Також запрошуємо усіх бажаючих батьків з дітьми відвідати церемонію нагородження, для цього потрібно надіслати на електронну адресу: divo.dutuna@gmail.com  лист з зазначеною темою "Хочу прийти на церемонію", та отримати запрошення. Поспішайте, кількість місць обмежена.