17:31 / 14.07.2017 Общество

Член наглядової ради НАБУ – активний учасник провокацій та протиправних дій

Новообраний представник Ради громадського контролю за НАБУ, людина, яка має відстоювати справедливість у вільний від звітів НАБУ час, метає яйця під стінами Верховної Ради, про це на своїй сторінцій Facebook повідомляє ГО «Національний інтерес України.

Сергій Хаджинов крім метання яєць вів себе не належно і провокаційно, але ж саме ця людина повинна тепер визначати членів Ради, які входять до дисциплінарної комісії НАБУ, впливати на кадрову політику, визначати законодавчі ініціативи та підзаконні акти про діяльність головного антикорупційного органу країни.

«Якщо згадати, що Сергій Хаджинов потрапив в СОК при НАБУ, з порушенням регламенту часу голосування, численними голосами з російських поштових серверів, доступ до яких вже був закритий в Україні, а також голосами з ip-адрес зареєстрованих на території РФ, певно, дивуватися не варто. Але процес розслідування щодо правомірності потрапляння до ради НАБУ цієї людини і інших кандидатів з групи Шабуніна вже запущено.

ГО «Національний інтерес України» зафіксував ряд порушень при голосуванні в СОК при НАБУ 2017, у зв'язку з чим, написали заяву доГенеральної прокуратури України.  За інформацією наданою ГО "Національний інтерес України" до органів прокуратури, дані були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань», - йдеться  у повідомленні

Нагадаємо, Сергій Хаджинов 26 травня будучи напідпитку ламав огорожу літнього майданчикумпо вул. Саксаганського 27.