20:31 / 08.01.2020 Шоу-биз

Росіяни вже активізувались і знову збираються "на заробітки" до України

Російські актори, які підтримали анексію Криму, зібралися заробляти виставами в Україні. Про це свідчить афіша майбутніх театральних виступів у шести українських містах.

В Україну з виступами зібралися російські актори Марат Башаров і Сергій Колесников, які свого часу відкрито підтримали незаконну анексію Криму.

Виставу "Ідея фікс", у якій також грає російська актриса Лариса Удовиченко, заплановано з 20 по 26 січня в Харкові, Дніпрі, Києві, Одесі, Миколаєві та Полтаві. Ціни за квиток починаються від 199 грн.

Обидва актори перебувають в базі даних сайту "Миротворець". Там зазначено, що Башаров неодноразово відвідував різні заходи в окупованому Криму, а також брав участь у виставах. На територію півострова він потрапляв незаконно. Як і його колега по сцені Колесніков, який на відео заявляв, що із Кримом "все добре", український півострів буде наповнений туристами і "під російським прапором".

У соцмережах з цього приводу розгортають протестну кампанію "Не допусти виступу кримнашиста" та закликають СБУ нарешті відреагувати.

2016 року Марат Башаров уже гастролював у нашій країні. Тоді через це також виник серйозний скандал.