15:13 / 24.05.2016 Политика

Куму Турчинова Бродовську, на яку нібито скоєно замах, впіймали на брехні

Після відеоконференції 19 травня щодо підготовки замаху на вбивство Бродовської Оксани Григорівни (співвласник та генеральний директор ТОВ «Фінансова компанія «Абсолют Фінанси») дніпропетровські бізнесмени заявили, що Бродовська О. Г. має кредиторську заборгованість перед партнерами, яких вона, мовою кримінального кодексу, ввела в оману шахрайським шляхом, а простою – «кинула» на 5 млн дол. США.

Під ліцензією ТОВ «ФК «Абсолют Фінанси», виданою Національним банком України на здійснення валютних операцій працює близько 4 тисяч обмінних пунктів. Кожний обмінник щомісячно сплачує компанії від 500 до 1000 дол. США, а це 2-4 млн дол. США щомісячно.

Бродовська О. Г., перебуваючи у дружніх стосунках (кумівських) з Ганною Турчиновою та відповідно з Турчиновим О. В. - секретарем РНБО України та використовуючи вплив і зв’язки останнього, набуває нових знайомств з новопризначеними високопосадовцями силових структур (ГПУ, МВД, ДФС), яких у подальшому використовує для організації тиску на інших учасників ринку.

Тих, хто має ліцензію і не погоджується йти під кришу Абсолют Фінанс, Бродовська О. Г., маючи фактично необмежені можливості за рахунок впливу Турчинова О. В., обробляє через Нацбанк, тих, хто не має - «заганяє» через прихильних силовиків.

В чому ж такий інтерес до ринку готівкової валюти? Все дуже просто! В «обмінках» курс завжди кращий, ніж у банках, до того ж в них завжди є необхідна кількість валюти, що не може собі дозволити банк. Тобто загнавши «під кришу» Абсолют Фінанси всі «обінки», Бродовска має на меті збільшити свої прибутки щонайменше удвічі.

Усю цю, нібито легальну, схему контролює та координує її коханець Руслан Лук’янчук – народний депутат України (ВО «Батьківщина»), з яким Оксана Григорівна неодноразово відпочивала на модних курортах Середземномор’я.

І до речі, на відеоконференції Оксана Григорівна сльозно розповідала, як вона допомагає жінкам з дітьми тим, що дає роботу, тому що вона сама мати, тільки забула розповісти про умови тієї роботи (кому цікаво - почитайте відгуки), а свою доньку Ілону ввела у співзасновники компанії.